Events op locatie – Creëer je eigen livestream studio

Bepaal je eigen locatie, opstelling en ambiance

De opname en streaming van jouw evenement kan in onze livestream studio plaatsvinden, maar kan ook geheel op een externe locatie gehouden worden. Of dat nu in een aansprekende ruimte binnen jullie organisatie is of op een veelzeggende locatie elders in het land; het is allemaal mogelijk. Wij zorgen dat jouw droomstudio opgebouwd wordt en voorzien is van de benodigde en gewenste audiovisuele faciliteiten.

Maatwerk oplossingen voor jouw evenement

Of het nu gaat om een eenmalig evenement of een langdurige project, onze in-house studio op jouw locatie biedt de perfecte oplossing. Samen bepalen we de ideale setting en sfeer voor jouw livestream studio. Ons team zorgt voor een nauwkeurige opstelling en installeert alle benodigde apparatuur, waaronder camera’s, verlichting, geluid en beeld. We richten de studio zo in dat jij gemakkelijk zelf alles kunt bedienen.

Kies jouw Ideale Livestream Opstelling

Voor jouw evenement bieden we diverse opstellingen aan om jouw livestreamstudio op te bouwen, zodat er altijd een passende setting is. Of het nu gaat om een presentatie, webinar, talkshow of een grootschalige productie met een green screen, wij hebben de juiste opstelling voor jou. Samen bepalen we welke setting het beste past bij jouw evenement, om er zo een groot succes van te maken. Met onze expertise garanderen wij een geslaagde livestreamstudio voor jouw evenement!

Contactformulier

Bundelvoordeel – Livestream Wuestman Studio

  • Bundel

    Livestream Wuestman Studio

    Breng je evenement tot leven

    Stap binnen in onze volledig uitgeruste studio voor live streaming en opnames van uw...

    695,- Lees meer