Studio Wuestman – Host jouw online event in onze livestream studio

Heb je plannen, ideeën of een boodschap die je graag online wilt delen, maar heb je geen geschikte locatie, middelen of technische kennis? Huur dan onze livestream studio.

Met onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst makkelijk en professioneel organiseren. In Harderwijk staat een prachtige livestream studio voor je klaar. Een sfeervolle studio, voorzien van hoogwaardige audiovisuele faciliteiten met specialisten die voor jou de complete techniek verzorgen.

We faciliteren het volledige evenement voor je; van ontvangst, visagie, catering tot en met opname en streaming.

Meer weten over de mogelijkheden van onze livestream studio voor jouw event? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies. We denken graag met je mee.

Onze livestream studio biedt je verschillende line-ups. Elke line-up heeft een bepaalde setting en is geschikt voor een bepaald soort event. Zo bestaat de line-up ‘Talkshow’ uit een prachtige discussietafel met een aantal (geïntegreerde) displays en verschillende camera opstellingen. Deze line-up is uitermate geschikt om in groepsverband een dialoog te voeren. Bekijk de verschillende line-ups van onze livestream studio en ontdek welke line-up voor jouw event het meest passend is.