Studio Wuestman – Host jouw online event in onze livestream studio

Heb je plannen, ideeën of een boodschap die je graag online wilt delen, maar heb je geen geschikte locatie, middelen of technische kennis tot je beschikking? Maak dan gebruik van de livestream studio van Wuestman.

Met deze livestream studio kan je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst eenvoudig en professioneel organiseren. We faciliteren het volledige evenement voor je; van ontvangst, visagie, catering tot en met opname en streaming. In een sfeervolle studio, voorzien van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke audiovisuele faciliteiten, verzorgen onze specialisten de complete techniek.

Meer weten over de mogelijkheden van onze livestream studio voor jouw event? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies. We denken graag met je mee.

De veelzijdigheid van Studio Wuestman

Ontdek verschillende soorten line-ups in de livestream studio Wuestman, geschikt voor diverse soorten evenementen. Of je nu een talkshow organiseert of een discussie wilt faciliteren, onze studio biedt een perfecte setting. De ‘Talkshow’ line-up bijvoorbeeld, met een prachtige discussietafel voorzien van geïntegreerde displays en diverse cameraopstellingen, is ideaal voor het voeren van groepsdialogen. Verken onze diverse line-ups en vind de perfecte setting voor jouw evenement.

Van webinars tot podcasts

Naast het faciliteren van talkshows en discussietafels, is onze studio ook ideaal voor het opnemen van webinars, van productvideo’s en het produceren van podcasts. Met professionele apparatuur en een flexibele opstelling bieden wij de perfecte setting voor jouw online evenementen en contentcreatie. Verken de mogelijkheden van onze studio en geef jouw project de aandacht die het verdient.

Bundelvoordeel – Livestream Wuestman Studio

  • Bundel

    Livestream Wuestman Studio

    Breng je evenement tot leven

    Stap binnen in onze volledig uitgeruste studio voor live streaming en opnames van uw...

    695,- Lees meer